Vyberte si pro svou svatbu místo s nezapomenutelnou atmosférou

Chcete zažít perfektní zámeckou svatbu? Pro nevěsty, které se během svatebního obřadu chtějí cítit jako v pohádce máme několik skvělých tipů. 

Pokud je vaším cílem exkluzivita a noblesa ve francouzském stylu, bude skvělou volbou zámek Nové Hrady u Litomyšle. Romantický zámek pořádá pohádkové obřady ve slavnostním rokokovém sále. Romantická zákoutí zahrad jsou nádhernou kulisou pro fotografování i pro venkovní obřady v zahradním amfiteátru. Církevní svatební obřady se konají v zámecké kapli. Bohatou svatební hostinu v banketním sále vám připraví zámecká restaurace.

Pro komornější svatby s menším počtem osob je ideální Lovecký zámek Karlštejn . Ať už si chcete říci své ano v zámecké kapli, v dobovém sálu, na romantickém nádvoří, nebo v zahradě, na východočeském Karlštejně zařídí svatbu přesně podle Vašich představ. 

Posledním tipem je Státní zámek Slatiňany. Obřad můžete uspořádat na přístavišti u jezírka, v zahradě, nebo přímo v zámku. Z interiérů je v nabídce Květinový salon v přízemí. Zahrada nabídne překrásnou kulisu k fotografování zamilovaných novomanželů. V okolí naleznete i dostatek příhodných lokalit pro uspořádání hostiny s oslavou. 

Pro další informace o jednotlivých objektech stačí kliknout na jejich název, odkaz Vás přesměruje přímo na stránky zámku. Nebo navštivte sekci svatby na našem webu: https://kongresypardubickykraj.cz/cs/svatby